25 Απριλίου 2019

Γιατί τέτοιο μένος με τον Κυρανάκη κ. Κουρτάκη;

005.jpgΤον πήρε ο πόνος τον εκδότη των Παραπολιτικών κ. Γιάννη Κουρτάκη για την «κεντρώα» δεξαμενή ψηφορόρων της Νέας Δημοκρατίας και επιτίθεται σήμερα από την εφημερίδα του στον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Σύμφωνα με τον εκδότη, οι δυναμικές εμφανίσεις του κ. Κυρανάκη στα ΜΜΕ όπου κατά κοινή ομολογία «ξεβρακώνει» την συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνουν.. ζημιά στην παράταξη!

Δηλαδή μας συγχωρείτε κ. Κουρτάκη αλλά για να καταλάβουμε. Τι θέλουν οι «κεντρώοι» ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας; Μια Νέα Δημοκρατία που θα χαϊδεύει την χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ ο τόπος;

Ο εκδότης των Παραπολιτικών στο ίδιο άρθρο, προκειμένου να τεκμηριώσει το κατά την γνώμη μας άστοχο δημοσίευμα, επικαλείται… δημοσκοπήσεις! Δημοσκοπήσεις βέβαια που δεν μπήκε στον κόπο να μοιραστεί με τους αναγνώστες του!

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές είναι λογικό και αναμενόμενο πως δυναμικές παρουσίες όπως αυτή του Κυρανάκη θα προκαλούν εκνευρισμό σε όσους με αγωνία μετρούν τα αν βγαίνουν τα κουκιά και το πόσες θα είναι οι έδρες που θα βγάλει η Νέα Δημοκρατία σε κάθε περιφέρεια.

Ο νεοδημοκράτης όμως, είτε είναι κεντρώος, είτε κεντροδεξιός, είτε δεξιός, δεν ενδιαφέρεται για αυτά τα μικροπολιτικά και τον ενδιαφέρει η ουσία, η οποία είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του, σε όλους τους τομείς, εξαιτίας της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Δεν ξέρουμε ποιες δημοσκοπήσεις διαβάζει ο κ. Κουρτάκης (αν θέλει ας μας τις στείλει), εμείς πάντως όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε ακούμε πως ο Κυρανάκης και ελάχιστοι ακόμη είναι οι αυτοί που τραβάνε το κουπί και κάνουν δυνατή αντιπολίτευση στον Τσίπρα.

Κάτι μας λέει πως αυτό θα φανεί και στην κάλπη.Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image