Τεχνολογία

Η ηλεκτρική σκούπα-ρομπότ που λυτρώνει τις νοικοκυρές: Με αισθητήρες, χάρτες του σπιτιού και επιδόσεις ρεκόρ [εικόνες&βίντεο]

skoupa-660.jpg

Η εταιρεία Dyson ετοιμάζεται να διαθέσει στην αγορά ένα προϊόν που αναμένεται να κάνει πάταγο, καθώς, θα λύσει τα χέρια κάθε νοικοκυράς και νοικοκύρη. Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ με το φουτουριστικό σχεδιασμό έχει κάμερες και αισθητήρες για να χαρτογραφεί τέλεια το σπίτι και να ξεμπερδεύει με το σκούπισμα σε χρόνο ρεκόρ.

Αναμένεται να διατεθεί στην βρετανική αγορά το επόμενο καλοκαίρι με την τιμή του να είναι αρχικά αρκετά αλμυρή (περίπου 950 ευρώ), ωστόσο είναι μια συσκευή για την οποία αξίζει να τα… δώσει κάποιος.

Οι ειδικά διαμορφωμένες κάμερες του επιτρέπουν να δημιουργεί χάρτη του σπιτιού ώστε να μην περνάει από το ίδιο σημείο δύο φορές, ενώ θα έχει ειδικούς αισθητήρες που θα του επιτρέπουν να μη χτυπάει πάνω στα έπιπλα.

Οι χρήστες, μάλιστα, μπορούν να επωφεληθούν από το λογισμικό του, καθώς, μπορούν να το προγραμματίσουν να καθαρίζει ακόμη και όταν δεν είναι στο σπίτι, ενώ η σκούπα-ρομπότ έχει ειδική λειτουργία και όταν τελειώσει τη δουλειά επιστρέφει κατευθείαν στη θέση της.

skoupa4.jpg

skoupa2_1.jpg

skoupa.jpg

0.jpg

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Τεχνολογία