27 Νοεμβρίου 2020

Η άστοχη δήλωση της Κατερίνας Μάρκου: «Κάνω εξωσωματικές 15 χρόνια, ξεπούλησα δύο διαμερίσματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

katerinamarkou7-8

Αν και ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ δεν δημοσιεύει και επικοινωνεί ζητήματα της προσωπικής ζωής των πολιτικών και ειδικότερα όταν αυτά αφορούν παιδιά, αφού η ίδια η Βουλευτής επέλεξε να το επικοινωνήσει, οφείλουμε να γράψουμε κάποια πράγματα που μας βγαίνουν ανθρώπινα.

Όλοι σεβόμαστε και κατανοούμε την λαχτάρα που μπορεί να έχει μια γυναίκα για να γίνει μητέρα, ωστόσο πρέπει όλες οι μέλλουσες μανούλες να έχουν υπόψιν τους, τους κινδύνους που εμπεριέχουν οι αμέτρητες εξωσωματικές για τον οργανισμό τους.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας περιορίζει τον αριθμό των εξωσωματικών στις μέγιστο 3 απόπειρες στο εξωτερικό, ενώ στη χώρα μας συστείνεται από τους γυναικολόγους μέγιστο έως 5 προσπάθειες. Έτσι και αλλιώς όλοι οι γυναικολόγοι συμφωνούν, πως στις 4 προσπάθειες, πρακτικά εξαντλούνται οι πιθανότητες επιτυχίας.

Έτσι αυτό που δήλωσε το πρωί στην τηλεόραση η Κατερίνα Μάρκου, ότι δηλαδή έχει υποβάλλει τον εαυτό της σε αμέτρητες εξωσωματικές οι οποίες μάλιστα την ανάγκασαν να πουλήσει και δυο διαμερίσματα λόγω της οικονομικής επιβάρυνσης που της προκάλεσαν, θέτει ενδεχομένως την υγεία πολλών γυναικών που ίσως επηρεαστούν από εκείνη, σε κίνδυνο!

Ίσως θα έπρεπε να ενημερωθεί καλύτερα και αυτό το γράφουμε, γιατί οι Βουλευτές, οι ηθοποιοί και γενικότερα τα δημόσια πρόσωπα αποτελούν συχνά πρότυπα προς μίμηση και έτσι ενδεχομένως με τέτοιες δηλώσεις να παρασυρθούν και άλλες γυναίκες στο να υποβάλλουν τον εαυτόν τους σε αμέτρητες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, πρακτική που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνη για πολλές από αυτές.

Η είδηση & το βίντεο με τις δηλώσεις της Κατερίνας Μάρκου: 

Για τον γάμο της, τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά και για τις εξωσωματικές που έχει κάνει μίλησε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Μάρκου, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή Happy Day, αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα.

Η βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε πως εδώ και 15 χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει παιδί.

«Έχω κάνει τόσες εξωσωματικές που δεν θυμάμαι πόσες είναι. Χρειάστηκε να πουλήσουμε δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Κατερίνα Μάρκου δεν δίστασε να κάνει μία συγκινητική δήλωση, αναφέροντας πως εύχεται αυτό το παιδί που τόσο περιμένει να μην αργήσει να έρθει.

«Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την προσωπική της ζωή, ανέφερε πως είναι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, εννοώντας δηλαδή τον γάμο της πριν από δύο μήνες με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Θανάση Οικονόμου.

Η βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε πως πριν γνωριστεί με τον νυν σύζυγό της είχε χωρίσει, όπως και εκείνος άλλωστε, με τον πρώην σύντροφό της.

«Ήταν τα πάντα ξεκαθαρισμένα με τους πρώην μας όταν γνωριστήκαμε, άσχετα με το τι γράφτηκε», ανέφερε η Κατερίνα Μάρκου.Ο Νεοδημοκράτης