2 Δεκεμβρίου 2020

Η εξομολόγηση του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ: “Εντάξει τον λάσπωσε τον Άδωνι ο Τσίπρας, αλλά δεν τον έβαλε και φυλακή!”

Γράφει ο Π.Ν. 

Φίλοι Νεοδημοκράτες, είχα συζήτηση χθες με Συριζαίο, φανατικό, από αυτούς τους αριστερούς που επι πρώτης φοράς αριστεράς από άνεργοι βρέθηκαν μετακλητοί και είδαν στον ήλιο μοίρα.

Τα είχε βάλει με τον Άδωνι Γεωργιάδη, που απείλησε τον Τσίπρα -όπως έλεγε ο αγανακτισμένος, άνεργος ξανά, υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ-,  πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τα ισόβια για απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος.

Μου είπε χαρακτηριστικά: “Εντάξει τον λάσπωσε το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ τον Άδωνι, όμως δεν το τράβηξαν κιόλας, δεν τον έβαλαν και φυλακή! Ήταν σκευωρία, όμως ο Τσίπρας την κράτησε σε επικοινωνιακό επίπεδο. Τι να έκανε; Έτρωγε πολύ ξύλο εκείνη την εποχή και ο Άδωνις του τα έχωνε χοντρά”

Προφανώς και δεν θα πέσω στο επίπεδο να σχολιάσω την λογική του φανατικού υποστηρικτή του νέου ΠΑΣΟΚ, ήθελα όμως να σας στείλω τη συζήτηση, για να γίνει αντιληπτό πως ούτε οι φανατικοί τους δεν τους πιστεύουν πλέον στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Να πείτε στον Άδωνι να μην τους την χαρίσει. Μόνο έτσι δεν θα κάνουν χειρότερα, αν ποτέ (θεός φυλάξοι) ξανακυβερνήσουν.Ο Νεοδημοκράτης