Ο Νεοδημοκράτης

Η νέα προπαγανδιστική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ

ü?? ???õd? ????? K. ??? ????d?? ???????O????(EUROKINISSI/M?????????)Ξεκίνησε μια νέα προπαγανδιστική τακτική από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ η οποία προβλέπει ,από δημοσιογράφους, πολιτικούς, και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, την όσο γίνεται συχνότερη αναφορά σε φράσεις όπως “ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση”, “ο Τσίπρας ο επόμενος πρωθυπουργός”, καθώς και άλλα παρόμοια επιχειρώντας (αφού δεν συμβαίνει) να δημιουργηθεί η αίσθηση του “αναπόφευκτου” ερχομού του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Με την παραπάνω τακτική  οι σύμβουλοι επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζουν πως θα δημιουργηθεί “ρεύμα” , γιατί το μόνο ρεύμα που έχουν στην Κουμουνδούρου είναι το ηλεκτρικό και εκείνο του κοπανιστού αέρα που διαθέτουν οι περισσότεροι στον εγκέφαλο.

Μου θύμησε, αυτή η τακτική, το γνωστό που κυκλοφορούσε ευρέως πριν από δύο χρόνια ότι δηλαδή “όσο μας πολεμάτε τόσο μας δυναμώνετε”.

Το είδα πόσο δυναμώσατε όταν στις ευρωεκλογές του 2014 σας ψήφισαν λιγότεροι από εκείνους που σας ψήφισαν στις εθνικές του 2012. Είμαι σίγουρος πως και το νέο προπαγανδιστικό τρικ θα έχει την ίδια αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ο Νεοδημοκράτης