27 Νοεμβρίου 2020

Μετά από 54 μήνες καταστροφής, επιτέλους φεύγουν!

0005.jpgΓράφει η Σοφία Λουκέρη, Υποψήφια Βουλευτής Α’ Αθηνών

Ήρθαν στην εξουσία ως ευαγγελιστές της αλήθειας, ως οι πονόψυχοι που ενδιαφέρονται τάχα για τους πιο αδύναμους. Χρησιμοποίησαν λόγο άκρως διχαστικό για να πείσουν πως όλοι οι άλλοι ήταν οι προδότες. Ισχυρίστηκαν πως μόνο εκείνοι ήταν οι ηθικοί. Πως μόνο εκείνοι ήταν καλοί άνθρωποι. Όλοι οι άλλοι ήταν οι “δωσίλογοι”. Όλοι οι άλλοι ήταν οι “μερκελιστές” και “προδότες”.

Έπαιξαν με τα τεντωμένα νεύρα των Ελλήνων και υποσχέθηκαν πως θα εξαφάνιζαν την φτώχεια και την δυστυχία από αυτόν τον τόπο μαγικά, σε μια μόνο στιγμή! Το μόνο που είχε να κάνει ο λαός ήταν να τους εμπιστευθεί και όλοι με το ΣΥΡΙΖΑ θα ζούσαν ζωή χαρισάμενη! Υφάρπαξαν την ψήφο των Ελλήνων και εξανέμισαν όλα αυτά τα χρόνια όλες τις προσπάθειες που είχαν αποδόσει καρπούς.

Σήμερα, 52 μαρτυρικούς μήνες μετά, όλοι πλέον γνωρίζουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Γνωρίζουν πως η απερχόμενη κυβέρνηση είναι ένα συνονθύλευμα αμετανόητων κρατιστών, που το μόνο που τους ενδιέφερε από την πρώτη ημέρα ήταν η καρέκλα τους και το βόλεμα των χιλιάδων αφισοκολλητών του κόμματος τους στο δημόσιο.

Δεν αισθάνομαι την ανάγκη σε αυτό το άρθρο να ανακυκλώσω το σύνολο των πεπραγμένων τους. Είναι πλέον γνωστά σε όλους. Τα γράψαμε εδώ στο νεοδημοκράτη σε χιλιάδες άρθρα όλα αυτά τα χρόνια. Υπερφορολόγηση, ανομία, εθνικές υποχωρήσεις, μιζέρια και δυστυχία.

Ένα στοιχείο όμως που αξίζει να θυμόμαστε σήμερα ξεχωριστά και να μην το ξεχνάμε είναι ότι στα χρόνια του Αλέξη Τσίπρα η μισθολογική δαπάνη στο δημόσιο αυξήθηκε κατά 1δις€ το έτος.

1.000.000.000€ κάθε χρόνο το οποίο αφαιρούσαν χωρίς ντροπή μέσω της ληστρικής φορολογίας του ιδιωτικού τομέα, για να πληρώνουν τους χιλιάδες μετακλητούς τύπου Καρανίκα και να ζουν οι ίδιοι τη μεγάλη ζωή μετακινούμενοι με κρατικά αεροσκάφη και απολαμβάνοντας χλιδάτες διακοπές σε σκάφη εφοπλιστών στους οποίους χορηγούσαν φοροαπαλλαγές με τροπολογίες.

Και έμειναν αμετανόητοι μέχρι και την τελευταία μέρα, με κραυγαλέες τακτοποιήσεις ημετέρων και ρουσφέτια μέχρι το τελευταίο λεπτό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι απο σήμερα πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός. Όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί, δεν πείθει πια κανέναν.

Στις 27 μέρες που απομένουν μέχρι τις κάλπες, όλοι οι Υποψήφιοι Βουλευτές, τα στελέχη και οι εκατοντάδες χιλιάδες μέλη της μεγάλης παράταξης μας οφείλουμε να δώσουμε ασταμάτητα την μάχη για να πείσουμε όσους περισσότερους πολίτες μπορούμε, πως πρέπει να μας εμπιστευθούν.

Να ενημερώσουμε ασταμάτητα πόρτα-πόρτα, με έμφαση σε όσους είναι διστακτικοί απέναντι μας, πως το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας εγγυάται μια χώρα με λιγότερους φόρους, με ευκαιρίες, αξιοκρατία, ασφάλεια και δικαιοσύνη.

Να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πως η 8η Ιουλίου θα ξημερώσει μια λαμπερή μέρα για την Ελλάδα, που θα μας δώσει ξανά το δικαίωμα να χαμογελάμε.

Δεν θα είναι εύκολο, όμως ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο και είμαστε πλέον αποφασισμένοι να φωνάξουμε ένα ΩΣ ΕΔΩ για να σταματήσουμε να ζούμε στη μιζέρια της στασιμοχρεοκοπίας.

 

 Ο Νεοδημοκράτης