8 Φεβρουαρίου 2023

Μητσοτάκης: Mηνύματα με πολλούς αποδέκτες στην ερχόμενη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής

Για την επόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η επόμενη σύγκληση της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., κατά την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο πρωθυπουργός σκοπεύει να στείλει ηχηρά μηνύματα εντός κι εκτός κόμματος.

Βλέπετε, αφενός η περιβόητη τοξικότητα στον πολιτικό βίο έχει επανέλθει για τα καλά και αφετέρου το γεγονός ότι η χώρα εισέρχεται σε προεκλογική περίοδο έχει εντείνει τον εσωτερικό ανταγωνισμό στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος. Είναι η πιο κρίσιμη συνεδρίαση των τελευταίων μηνών μέχρι την επόμενη, λένε χαρακτηριστικά οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στο Μαξίμου.

Σε ό,τι αφορά το εσωκομματικό μέτωπο, ο Κυρ. Μητσοτάκης αναμένεται να υπενθυμίσει ότι οι εκλογικές λίστες δεν έχουν δρομολογηθεί ακόμα και, ως εκ τούτου, πέραν των ήδη ανακοινωθέντων, των σημερινών βουλευτών και ορισμένων πολιτευτών ουδείς ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπεριφέρεται σαν… υποψήφιος από καιρό. Βλέπετε, η εμπλοκή των εξωκοινοβουλευτικών στο σχετικό κάδρο, καθώς και η ονοματολογία των ημερών έχουν σταθεί αφορμή για ουκ ολίγες εστίες έντασης στους γαλάζιους πυρήνες ανά την περιφέρεια, με τον πρωθυπουργό να διαμηνύει πως προτεραιότητα όλων θα πρέπει να είναι η προβολή του κυβερνητικού έργου και μετά τα υπόλοιπα…Ο Νεοδημοκράτης