3 Δεκεμβρίου 2020

Να είστε υπερήφανοι που είστε Νέα Δημοκρατία!

Nd

Είναι πραγματικά κρίμα για τον Ελληνικό λαό & την Ελλάδα να άγεται και να φέρεται σε μεθοδευμένες “πολιτικές απάτες” και να πείθεται κάθε φορά για δήθεν σωτήρες, οι οποίοι αρκούνται στα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα και που όταν έρχεται η ώρα της πράξης απλώς ξανακαταστρέφουν αυτά που με τόσο κόπο είχε αποκαταστήσει με την πολιτική της υπευθυνότητα η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Με κορυφαίο γεγονός στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας την αποκατάσταση της Δημοκρατίας από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, μέσω της διακυβέρνησης της, η Νέα Δημοκρατία ήταν και είναι η παράταξη εκείνη που στηρίζει με θάρρος, αποφασιστικότητα & ειλικρίνεια την Ελλάδα στις πιο κρίσιμες στιγμές της, βγάζοντας την από τα αδιέξοδα αγνοώντας το πολιτικό κόστος.

Οι προπαγανδιστικές μέθοδοι, που χρησιμοποιούσαν εναντίον των υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας & που δυστυχώς με την ίδια συνταγή συνεχίζονται μέχρι και σήμερα από τις δήθεν προοδευτικές παρατάξεις (που όταν αυτές κυβερνούσαν, συστηματικά υπονόμευαν το Εθνικό συμφέρον με κορυφαίο αποτέλεσμα τα όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια), επιχειρούσαν & επιχειρούν να δημιουργήσουν αμφιβολίες, ανασφάλειες, ντροπή & απόρριψη για τις ιδέες, για τις προθέσεις & τέλος για την αποτελεσματικότητα της ιστορικής αυτής παράταξης.

Προσπαθούσαν & προσπαθούν να πείσουν πως όποιος στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία είναι εκτός μόδας, δεν είναι προοδευτικός & άρα συντηρητικός, με κλειστό μυαλό & χωρίς ορίζοντα, ενώ ταυτόχρονα στο πλαίσιο του συντηρητισμού προσπαθούσαν να εντάξουν και την ορθοδοξία, ως κάτι το ξεπερασμένο & απολίτιστο. Η προπαγάνδα τους, ξεκινούσε από τα λύκεια και τα πανεπιστήμια, πάντα με δόλωμα τον εκμοντερνισμό & την προοδευτικότητα. Στη συνέχεια εμβολίζονταν στον συνδικαλισμό επιχειρώντας να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο οι “προοδευτικές” παρατάξεις, ώστε να χειραφετούν τους εργαζόμενους και να τους “χρησιμοποιούν” αναλόγως παραλύοντας σε καθημερινή σχεδόν βάση & για ψύλλου πήδημα το κέντρο της Αθήνας & των άλλων αστικών κέντρων, με πορείες διαμαρτυρίας, απεργίες κτλ, μόνο όποτε οι “σύντροφοι” δεν ήταν στην κυβέρνηση.

Μέχρι το 2011 πολύ λίγοι Έλληνες είχαν αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής που θα ακολουθούσε τις επόμενες γενιές. ΄Όταν το 2009 ο Κώστας Καραμανλής κοιτάζοντας στα μάτια τον Ελληνικό λαό, μίλησε με ειλικρίνεια για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικονομία μας, πολλοί θεώρησαν πως αυτό που έπρεπε να κάνουν ήταν απλά να τον αντικαταστήσουν με τον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί πίστεψαν ότι δεν είχαν να χάσουν τίποτα & αντιθέτως περίμεναν τα “λεφτά που υπάρχουν”. Δεν κατάλαβαν όμως ότι τα λεφτά ήταν δανεικά & κυρίως δεν προορίζονταν για το λαό. Φυσικά όχι μόνο δεν έχασε ο Ελληνικός λαός, αλλά το αποτέλεσμα αυτής της επιλογής του ήταν να μην του μείνει τότε σχεδόν τίποτα.

Σήμερα για μια ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στη θέση διακυβέρνησης της Ελλάδας. Ο Αντώνης Σαμαράς κυβερνά μια χώρα, που ο προηγούμενος Πρωθυπουργός της Γ. Παπανδρέου είχε διαπομπεύσει διεθνώς, είχε ξεπουλήσει & είχε παραδώσει με ανελέητους όρους σε κάθε είδους συμφέροντα.

Αυτή τη φορά η ΝΔ κλήθηκε να διαχειριστεί την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και τα αποτελέσματα είναι ήδη αισθητά.

Σε μικρό διάστημα και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, χάρη στην υπεύθυνη πολιτική της ευθύνης και της αλήθειας & χάρη στις μεγάλες θυσίες του Ελληνικού λαού, η Ελλάδα έχει μαζέψει τα δημοσιονομικά της, παρουσιάζει συνεχόμενα πλεονάσματα, έχει αποκαταστήσει την διεθνή της εικόνα & βρίσκεται μια ανάσα από την μόνιμη επιστροφή στην ανάκαμψη που θα φέρει και την πραγματική ανακούφιση στους πολίτες της.  Αυτά τα αποτελέσματα, ανήκουν σε όλους τους Έλληνες & πρέπει όλοι μαζί να τα υπερασπιστούμε απέναντι στις νέες καμουφλαρισμένες, παλιές και γνωστές “προοδευτικές” δυνάμεις που ζητούν ξανά την “ΑΛΛΑΓΗ”, που υπόσχονται τα πάντα στους πάντες (γιατί “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”) & που υπονομεύουν το εθνικό συμφέρον για χάρη της καρέκλας & των διαχρονικών ισχυρών φίλων τους.

Προφυλάξτε την Πατρίδα από το λαϊκισμό και το ψέμα που μπορεί να εξανεμίσει όλες τις θυσίες μας και να μας φέρει ξανά πίσω στην αρχή της κρίσης, αυτή τη φορά ίσως χωρίς επιστροφή.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ & ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

Να είστε υπερήφανοι που είστε ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ γιατί είστε αυτοί που για άλλη μια φορά βοηθάτε την Ελλάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της, να ανέβει ξανά ψηλά, εκεί που της αξίζει.

Στο neodimokratis.gr περιμένουμε τα μηνύματα σας, τις ιδέες & τις απόψεις σας στο [email protected] .Ο Νεοδημοκράτης