20 Φεβρουαρίου 2020

Να έρθει στο φως ο αυταρχισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην σκευωρία Novartis

ntokoyum

Τα όσα αποκάλυψε χθες για τις θυρίδες της οικογένειας Σαμαρά ο Νίκος Τσούτσιας αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου σε μια βρώμικηπλεκτάνη που είχε ως στόχο την κατάλυση της Δημοκρατίας.

Αποκαλυπτικός ήταν ο διευθυνηίς του γραφείου τύπου του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στον Σκάι, για τον τρόπο που έγινε ο έλεγχος για τον πρώην Πρωθυπουργό. Σημειώνεται ότι η υπόθεση για το σκέλος που αφορά τον κ. Σαμαρά τέθηκε στο αρχείο, ενώ σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε πως θα αποκαλυφθούν ποιοι έστησαν στην σκευωρία.

Οπως αποκάλυψε ο Νίκος Τσούτσιας, ο Αντώνης Σαμασράς όταν ενημερώθηκε οτι θα γίνει έλεγχος στις θυρίδες της οικογένειας του, έλειπε στο εξωτερικό. Επιστρέφοντας την επομένη, βρήκαν τις θυρίδες τόσο της συζύγου όσο και του αδελφού του, σπασμένες.

Η αρχειοθέτηση της δικογραφίας για τον Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση Novartis δεν αποτελεί μόνον προσωπική δικαίωση για τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά δικαίωση των θεσμών και της δημοκρατίας, δήλωσε ακόμα στον ΣΚΑΙ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κ. Σαμαρά.

Ο Νίκος Τσούτσιας έκανε λόγο για πολύ σκοτεινή υπόθεση και για ασύλληπτη στοχο ποίηση του κ. Σαμαρά. Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την εμπλοκή του ονόματος του στην έρευνα για την Novartis, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωσε χθες, ότι χωρίς να απεμπολεί ενδεχόμενες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, η κυβέρνηση αναμένει την ολοκλήρωση της έρευνας από την Δικαιοσύνη και την ερευνά της, για το πώς στήθηκε η σκευωρία.

Αυταρχικές πρακτικές που θύμιζαν ολοκληρωτικά καθεστώτα κατά την έρευνα

Είναι ευρέως γνωστό πως οι πρακτικές που υιοθέτησε η δικαιοσύνη κατά την έρευνα της υπόθεσης ή της σκευωρίας καλύτερα “Novartis” ήταν εξαιρετικά αυταρχικές.

Έφοδοι σε σπίτια, έφοδοι σε γραφεία, έρευνες στο δρόμο, καταθέσεις-ανακρίσεις συγγενών, συνεργατών, γνωστών, υποστηρικτών. Όλα αυτά υπό την υποτιθέμενη νομιμοποίηση που έδινε σε αυτούς που είχαν επιφορτιστεί την έρευνα “του μεγαλύτερου σκανδάλου της μεταπολίτευσης” κατα δήλωση κυβερνητικών αξιωματούχων η “σοβαρότητα” της υπόθεσης.

Τώρα που ο Ελληνικός λαός απομάκρυνε αυτούς που μεθόδευσαν την υπονόμευση της Δημοκρατίας, ήρθε η ώρα να μάθουν όλοι με λεπτομέρειες τις ακραίες πρακτικές που υιοθέτησαν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Ήρθε η ώρα να δουν όλοι οι Έλληνες το πραγματικό πρόσωπο της καθεστωτικής πρώτης φοράς αριστεράς που είχε καταλάβει την κυβέρνηση με ψέματα και επιχείρησε να αφαιρέσει και την εξουσία από τον Ελληνικό λαό.Ο Νεοδημοκράτης