6 Ιουλίου 2022

ΝΔ: Μήνυμα με την καρατόμηση Λατινοπούλου

Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της κεντροδεξιάς παράταξης έστειλε η ΝΔ κόβοντας την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια του κυβερνώντος κόμματος με τις αναρτήσειςτης στα social media προκάλεσε σάλο στην κοινή γνώμη και εκνευρισμό στην Πειραιώς. Ωστόσο, η προσωπική επίθεση εναντίον της Δανάης Μπάρκα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αυτήν τη φορά η ΝΔ αντέδρασε άμεσα και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στον ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτεί το γεγονός.

Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές, ανέφεραν πηγές της ΝΔ, βάζοντας οριστικό τέλος στις όποιες πολιτικές φιλοδοξίες είχε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Στην Πειραιώς είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν δεκτό κανένα γαλάζιο στέλεχος που προκαλεί με τις θέσεις και απόψεις που είναι αντίθετες με τα όσα πρεσβεύει η ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να ενταχθούν στα γαλάζια ψηφοδέλτια, εκτός από τα βιογραφικά τους, θα περνούν από κόσκινο και οι αναρτήσεις τους στα social media, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τους πολιτευτές. Άλλωστε, η μάχη που θα δοθεί, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, χαρακτηρίζεται από στελέχη της ΝΔ ιδιαιτέρως κρίσιμες λόγω της απλής αναλογικής, για αυτό, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, λάθη δεν χωρούν.Ο Νεοδημοκράτης