21 Ιουλίου 2019

Νέα Δημοκρατία και ανανέωση. Στο χέρι μας είναι η επόμενη μέρα.

DIM0205Γράφει ο Λευτέρης Μπουρνουσούζης

Πρόσφατα είχαμε τη Χαρά να δούμε δεκάδες νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να ορίζονται ως υποψήφιοι για τις επερχόμενες εκλογές. Η ευθύνη είναι μεγάλη και για τους υποψηφίους και για εμάς τους απλούς ψηφοφόρους.
Οι υποψήφιοι σε μεγάλο βαθμό θα εκλεγούν μιας και θα υπάρξει μεγάλη άνοδος του αριθμού των βουλευτών και αυτή η αλλαγή θα είναι σημαντική για το μέλλον της Χώρας.

Πιστεύω πως χρειαζόμαστε ήρεμους Βουλευτές δεν θέλουμε την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος που κέρδισε τις εκλογές το 2015. Δεν θέλουμε φανατικούς που να τα βρίσκουν όλα μαύρα ή άσπρα , δεν θέλουμε φωνακλάδες που θα ρίχνουν όλες τις δυσκολίες στις ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Πιστεύω πως θέλουμε καλλιεργημένους, δημιουργικούς και εργατικούς βουλευτές που θα παλέψουν για την επιστροφή της Ελλάδας σε μία κανονικότητα σαν και αυτές άλλων δυτικών χωρών, Ανθρώπους που θα μπορούν να συνεργαστούν με όλο το δημοκρατικό φάσμα και που θα μπορούν να στηρίξουν θετικά βήματα που μπορεί να έχουν γίνει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας δίνει την ευκαιρία να επιτύχουμε ένα μίγμα εμπείρων Βουλευτών και Νέων. Υπάρχει μια πλειάδα νέων ανθρώπων που μπορούν να πετύχουν πολλά μαζί με 15 – 20 σοβαρούς της παλιάς φουρνιάς.

Μοιράζομαι αυτές τις λίγες σκέψεις γιατί μερικές φορές από λίγου υποψηφίους ακούω με μικρές αλλαγές την φρασεολογία που έπαιζε το 2015 σε άλλους πολιτικούς χώρους. Δεν μας αξίζει να έχουμε μια μπλε επανάληψη του φανατισμού. Χρειάζεται οργάνωση και προσπάθεια. Το έργο για μια κανονική Χώρα δημιουργίας δεν θα είναι εύκολο.

Στο χέρι μας είναι η επόμενη μέρα.Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image