Πολιτική

Νεκτάριος Σαντορινιός: Το «αντίο» πολιτικών και κομμάτων για τον θάνατο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ηλικία 52 ετών ο βουλευτής Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο με σύσσωμη την πολιτική ηγεσία να τον αποχαιρετά. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο καθώς η υγεία του είχε παρουσιάσει επιδείνωση ενώ μόλις πριν μία εβδομάδα ξεκαθάριζε ότι παρά την μάχη που έδινε θα ήταν παρών στη μάχη των εκλογών.

«Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει μια συστηματική θεσμική εκτροπή. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απειλεί την Δημοκρατία, ζει…

Posted by Νεκτάριος Σαντορινιός on Tuesday, February 7, 2023

Παράλληλα από την αξιωματική αντιπολίτευση έγινε γνωστό ότι κηρύχθηκε τριήμερο πένθος και αναστολή όλων των κομματικών εκδηλώσεων, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Tην ίδια ώρα όπως έγινε γνωστό από την οικογένειά του η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 11:00 στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ρόδο. Ακόμη η οικογένεια του Νεκτάριου Σαντορινιού επιθυμεί «αντί στεφάνων, επιθυμεί να στηριχθούν οι κοινωνικοί και αλληλέγγυοι Σύλλογοι:

– Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» (Εθνική Τράπεζα: GR 2501101920000019248000010) και

– Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών «Ροδαυγή» (Τράπεζα Πειραιώς: GR 7801727010005701060080972)».

Η κηδεία του αγαπημένου μας Νεκτάριου Σαντορινιού θα γίνει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό του…

Posted by Νεκτάριος Σαντορινιός on Monday, February 13, 2023

Τσίπρας: «Τα λόγια είναι φτωχά»

«Τα λόγια είναι φτωχά όταν πρόκειται να αποχαιρετήσεις έναν δικό σου άνθρωπο που φεύγει τόσο νωρίς», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπήρξε ένας από τους πιο αποτελεσματικούς υπουργούς Ναυτιλίας. Πάνω από όλα όμως υπήρξε ένας σπάνιος άνθρωπος», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική