26 Μαΐου 2022

Ο απελπισμένος Τσίπρας & η πρόταση μομφής σε έναν εξαιρετικό Υπουργό Οικονομικών

Η χθεσινή κατάθεση πρότασης μομφής κατά του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Τσαϊκούρα συνιστά από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ μια εξόφθαλμη επιλογή απελπισίας.

Ο κ. Τσίπρας βρισκόμενος σε αντιπολιτευτικό αδιέξοδο και αντιμετωπίζοντας σοβαρά εσωκομματικά προβλήματα προσπαθεί να πετύχει έστω και προσωρινή συσπείρωση των βουλευτών του στοχεύοντας έναν Υπουργό Οικονομικών που έχει δώσει την ψυχή του όλο αυτό το διάστημα για να κρατήσει την οικονομία της χώρας όρθια με επιτυχία.

Καταφεύγει σε μια κραυγαλέα επιστράτευση μικροκομματικής πολιτικής για καθαρά εσωκομματικούς λόγους, περιφρονώντας τα  πραγματικά διακυβεύματα  που αφορούν τη χώρα.

Κατρακυλά σε μια πράξη απύθμενης ανευθυνότητας, καθώς την ώρα αυτή η χώρα αντιμετωπίζει μείζονος σημασίας εξωγενείς προκλήσεις όπως είναι οι αυθαίρετες και παράνομες κινήσεις της Τουρκίας και το νέο κύμα του κορονοϊού. Την ώρα που η κοινωνία του γυρίζει την πλάτη ο κ. Τσίπρας γυρίζει πλάτη στην υπευθυνότητα.  Είμαστε σίγουροι πως θα πάρει τις απαντήσεις που του αξίζουν στην Βουλή.Ο Νεοδημοκράτης