21 Ιουλίου 2019

Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα – Δεν θα γίνουμε ποτέ ΣΥΡΙΖΑ όσο και αν μας προκαλούν!

Γραφει η (2).jpgΓράφει η Σοφία Λουκέρη

Είτε τον Οκτώβριο είτε νωρίτερα θα γίνουν εθνικές εκλογές και η Νέα Δημοκρατία θα βγει νικήτρια.

Αυτό είναι το σίγουρο και καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Ακόμη και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην τελευταία του ομιλία στην Βουλή παραδέχθηκε εμμέσως πως θα ηττηθεί στις εκλογές. Το μόνο που αμφισβητεί, είναι το μέγεθος της ήττας.

Ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να πετύχει μια ρωμαλέα νίκη. Μια νίκη όμως που δεν θα είναι μόνο μια κομματική νίκη αλλά θα είναι μια νίκη αξιών, ιδεολογίας, κοσμοθεωρίας που δεν θα αλλάξει απλά τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς, αλλά θα λειτουργήσει ως αφετηρία για την αναγέννηση της πατρίδας μας.

Η ευγένεια, ο εμπεριστατωμένος πολιτικός λόγος, η ιδεολογική υπεροχή μας, η αγάπη μας για την Ελλάδα και για όλους τους πολίτες της Ελλάδας, είναι τα πιο δυνατά όπλα που έχουμε στην φαρέτρα μας.

Οι υπερβολικές συμπεριφορές έχουν κουράσει τον Ελληνικό λαό που αυτό που καταφέρνουν είναι να τους απομακρύνουν από την πολιτική και τους πολιτικούς.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το αντίθετο του ΣΥΡΙΖΑ και όσο και αν μας προκαλούν δεν θα γίνουμε ποτέ ίδιοι, δεν θα κατέβουμε ποτέ στο επίπεδο τους.

Αυτό που χαρακτήριζε πάντα την δική μας παράταξη, ήταν η αστική μας ευγένεια. Όχι ως μια δήθεν συμπεριφορά, αλλά ως αρχή ζωής.

Για τη Νέα Δημοκρατία ποτέ ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

Δημοκρατικά, με σεβασμό στους θεσμούς, με σεβασμό στην αντίθετη άποψη, θα νικήσουμε ώστε από την επόμενη ημέρα των εκλογών, όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, να οικοδομήσουμε ξανά την Ελλάδα που μας αξίζει.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Προφανώς για το θέμα που μονοπώλησε σήμερα τις νεοδημοκρατικές συζητήσεις, που δεν είναι άλλο από την μη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα ψηφοδέλτια της γαλάζιας παράταξης.

Μια ατυχής-λάθος προεκλογική έκφραση, μπορεί να διαμορφώσει τελείως διαφορετική αντίληψη για το ήθος και το ύφος της παράταξης μας και να μας τοποθετήσει στην άλλη όψη του ίδιου νομίσματος που κέρδισε τις εκλογές του 2015.  Κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά πολύ άδικο τόσο για την παράταξη όσο και για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δηλαδή η ΕΡΤ θα μείνει ίδια; Όχι βέβαια! Θα γίνει μια πραγματικά ελεύθερη Δημόσια τηλεόραση! Χωρίς όμως τανκ…Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image