Σε Λαμία, Γιάννενα και πιθανότατα Κέρκυρα και Μυτιλήνη θα περιοδεύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι και το Πάσχα, σύμφωνα με το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από τους συνεργάτες του και δη τους Παύλο Μαρινάκη και Θανάση Νέζη, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με την προετοιμασία των κεντρικών παραμέτρων των εξορμήσεων του πρωθυπουργού.

Η αρχή έγινε σήμερα στο Μαρούσι, όπου χιλιάδες πολίτες ήθελαν να συνομιλήσουν με τον πρωθυπουργό και να του σφίξουν το χέρι και να του εκφράσουν έτσι την εμπιστοσύνη τους.

Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι θα γίνουν στοχευμένες επισκέψεις σε περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής, όπου σε αυτή τη φάση κρίνεται απαραίτητο να υπάρξει μια πιο συγκεκριμένη’προεκλογική προσέγγιση.

Στο μεταξύ, σε πλήρη δραστηριότητα επανέρχονται μέρα με τη μέρα τα κομματικά όργανα της Ν.Δ. με φόντο τις κάλπες, ενώ στα μέσα της εβδομάδας ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλος Μαρινάκης, και ο γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδά κης, πραγματοποίησαν σύσκεψη με τους επικεφαλής των γαλάζιων Νομαρχιακών Οργανώσεων, σε μια προσπάθεια να τεθούν εκ νέου σε εγρήγορση τα γρανάζια του κομματικού μηχανισμού ανά την περιφέρεια.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ο Νεοδημοκράτης