26 Απριλίου 2019

Όποιος δεν μας βολεύει είναι.. χρυσαυγίτης!

katalipsi-makedoniao-sxoleia-1-700x405Όσοι παρακολουθούν την επικαιρότητα γνωρίζουν πολύ καλά πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου είναι η κυβέρνηση έδωσε στα Σκόπια τα πάντα – — – και ακόμη περισσότερα – με μόνο στόχο την εύνοια των ξένων, ώστε να παραμείνουν για όσο περισσότερο μπορούν στην εξουσία.

Αυτή η αντεθνική συμπεριφορά της κυβέρνησης που τόσο έχει προσβάλλει την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, ήταν λογικό και επόμενο να πυροδοτήσει αντιδράσεις και στη μαθητική κοινότητα.

Έτσι αυτές τις ημέρες το θράσσος τους έχει ξεχειλίσει: Η κυβέρνηση του ανθρώπου που αναδείχθηκε από τις καταλήψεις, καταγγέλλει τους μαθητές ως υποκινούμενους από τη Χρυσή Αυγή!

Πολύ απλά για το αδίστακτο καθεστώς που δυστυχώς μας κυβερνά 4 χρόνια τώρα, η αντιμετώπιση σε μια σειρά από ζητήματα είναι το «Είσαι απέναντι μας; Είσαι φασίστας, είσαι χρυσαυγίτης!»

Όταν λοιπόν γίνονταν καταλήψεις για τυρόπιτες, ήταν δίκαιος αγώνας! Τώρα που το θέμα δε βολεύει τους αριστερούς, τα παιδιά έγιναν ξαφνικά «φασίστες»…

Ας καταλάβουν επιτέλους ότι δε γίνεται να κάνεις ένα λαό να ξεχάσει την ιστορία του με το ζόρι…Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image