28 Μαΐου 2020

Παύλος Ποταπάκης: Η χώρα δεν μπορεί άλλο να βυθίζεται στον βούρκο τους

tsipras-polakis-ypourgiko-708Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το θράσος, τον κυνισμό και τη χυδαιότητα του ανθρώπου αυτού που ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε ως Υπουργό, τον άφησε αμετακίνητο στη θέση του μετά από 3 ανασχηματισμούς, και μάλιστα είναι ένας από τους λίγους υπουργούς του με τον οποίο κάνει παρέα, είναι κολλητός φίλος του.

Ο Παύλος Πολάκης απέδειξε με τη χθεσινή του αήθη επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ότι δεν διαφέρει σε τίποτε από τους Χρυσαυγίτες. Αν και είναι γνωστή η χυδαιότητα του συγκεκριμένου υπουργού, η χθεσινή του ανάρτηση εναντίον ενός συμπολίτη μας που -άκουσον άκουσον!- έκανε χρήση του νόμου για τα ΑΜΕΑ ώστε να διοριστεί σε νοσοκομείο, πληρώντας όλα τα τυπικά προσόντα (είναι αριστούχος της ιατρικής Αθηνών, με μεταπτυχιακό και επιτυχή απόκτηση ειδικότητας) ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία.

Η χώρα δεν μπορεί άλλο να βυθίζεται στον βούρκο του κ. Πολάκη και στην κατάντια του Αλέξη Τσίπρα.

Είναι επιτακτική ανάγκη όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου να αντιταχθούν  με κάθε τρόπο στον εκφασισμό της πολιτικής ζωής. Για να θυμηθούμε και τον Μάνο Χατζιδάκι: «όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, του μοιάζει».Ο Νεοδημοκράτης