25 Ιανουαρίου 2021

Πρέπει ή όχι να συλλαμβάνεται κάποιος που ζητά την δολοφονία του Πρωθυπουργού;

Τον κ. Νίκο Μωραϊτη δεν τον γνωρίζαμε. Κέρδισε την προσοχή μας χθες για πρώτη φορά, όταν μέσω του Twitter ανάρτησε φωτογραφία του Πρωθυπουργού από την επίσκεψη του στην Καλαμπάκα, συνοδεύοντας την με το σχόλιο “Σπρώξ’ τον να αγιάσεις”.

Ζητούσε ο συγκεκριμένος κύριος δηλαδή, την δολοφονία του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, δημοσίως, μέσω του twitter του.

Όταν όλο το διαδίκτυο άρχισε να του ασκεί έντονη κριτική, εκείνος προφανώς τρομοκρατήθηκε, αντιλήφθηκε πως έχει διαπράξει μια σειρά από έκνομες πράξεις και ισχυρίστηκε ότι έκανε… χιούμορ!  Πλακίτσα μωρέ.

Σαν γνήσιος αριστερός αερολόγος, προχώρησε σε μια σειρά από αναρτήσεις, καταγγέλοντας τους “ακροδεξιούς” που του άσκησαν κριτική, έγραψε στο πληκτρολόγιο του πως δεν θα σταματήσει και πως ο αγώνας θα συνεχιστεί!

Μια επίσκεψη στο λογαριασμό του κ. Μωραϊτη στο Twitter μαρτυρά πως είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχείς αναρτήσεις υπερ του Τσίπρα, αναμεταδόσεις αναρτήσεων του Κώστα Βαξεβάνη (τον θαυμάζει ως Δημοσιογράφο προφανώς), υβριστικές αναρτήσεις κατά της κυβέρνησης, ατεκμηρίωτη κριτική κατά της ΝΔ, πάντοτε περιβαλλόμενη τον μανδύα της χυδαιότητας.

Είναι φυσικά δικαίωμα του κ. Μωραϊτη να είναι ένα επώνυμο τρολ σε αποστολή. Δεν είναι όμως δικαίωμα του, να προτρέπει τους 14.000 ακολούθους του, σε δολοφονία του Πρωθυπουργού.

Δεν είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να είναι αστείο, να στοχοποιεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό και να ζητά την αφαίρεση της ζωής του.

Και γιατί δεν είναι δικαίωμα του; Διότι πολύ απλά ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

Είναι πραγματικά λυπηρό σε τέτοια περιστατικά να μην υπάρχει παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Είναι εξωργιστικό ο κάθε κ. Μωραϊτης να βρίσκει ασυλία πίσω από την αριστερή του ταυτότητα.

Ο νόμος δεν μπορεί να έχει αστερίσκους.

Δεν γίνεται αν θέλουμε να γίνουμε επιτέλους σοβαρό κράτος να έχει αστερίσκους.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται.

Ο κ. Μωραϊτης θα έπρεπε να έχει οδηγηθεί στο αυτόφωρο για να δώσει τις εξηγήσεις του στον εισαγγελέα. Τελεία, παύλα.  Αντι αυτού όμως, επειδή είναι “αριστερός αγωνιστής”, έγραψε απλώς μια νέα ανάρτηση, υποστήριξε πως έκανε πλάκα & την έβγαλε λάδι.

 

 

 Ο Νεοδημοκράτης