4 Ιουλίου 2020

Σε συμπεριφορές Χρυσής Αυγής, τη λύση δίνει η φρουρά

Η επιτροπή πρέπει να κάνει τη δουλειά της και δεν γίνεται να καθυστερεί επειδή ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος αποφάσισαν να κάνουν τους τραμπούκους.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Παύλος Πολάκης, παρά την απόφαση της πλειοψηφίας της Επιτροπής για την εξαίρεσή τους από την σύνθεσή της, εκείνοι σήμερα έδωσαν παρών, μη σεβόμενοι ούτε το Σύνταγμα, ούτε τον Κανονισμό της Βουλής, με συνέπεια η σημερινή συνεδρίαση να αναβληθεί.

Και αυτό που όλοι οι πολιτικοί συντάκτες ρωτούν είναι το που αυτή η αντιδεντολογική και ΠΑΡΑΝΟΜΗ συμπεριφορά των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει. Διότι η επιτροπή πρέπει να κάνει προφανώς τη δουλειά της και να διερευνήσει ταχύτατα τη στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο Ελληνικός λαός την Χρυσή Αυγή την οδήγησε με την ψήφο του εκτός Βουλής. Είναι λοιπόν δυνατό να γίνει ανεκτή η επαναφορά τέτοιου είδους συμπεριφοράς με κοινοβουλευτική πλειοψηφία Νέας Δημοκρατίας;

Μπορεί ο Πρόεδρος της Βουλής ως άνθρωπος που επιθυμεί τους χαμηλούς τόνους και την συνεννόηση να μην επιθυμεί να οξύνει τα πνεύματα, όμως συμπεριφορές τύπου Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να οδηγούν επιτροπές του Ελληνικού Κοινοβουλίου σε αναβολές.

 Ο Νεοδημοκράτης