Ο Νεοδημοκράτης

“Σήκωσε” όλο το super market ο Παπαδημούλης (VIDEO)

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες μέρες, εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού που έχει χτυπήσει και τη χώρα μας, σχετικά με την ανάγκη επίδειξης ατομικής ευθύνης και αυτοσυγκράτησης από καθέναν από εμάς αυτήν την περίοδο της μεγάλης κρίσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την εν λόγω ανάγκη αποτελεί η συμπεριφορά πολλών συμπολιτών μας που, βλέποντας την αύξηση των κρουσμάτων, έτρεξαν κατευθείαν στο σούπερ μαρκετ αγοράζοντας δεκάδες συσκευασίες από διάφορα είδη, προκειμένου να τα αποθηκεύσουν σπίτι τους για να μην… ξεμείνουν.

Σε τόσο δύσκολους καιρούς, είναι φυσικό να περιμένει κανείς από πολιτικούς της χώρας να δίνουν το καλό παράδειγμα με τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο κάποιες εικόνες που μετέδωσε το Mega δημιουργούν ερωτηματικά σχετικά με το αν κάποιες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας έχουν «λάβει το μήνυμα». Ειδικότερα, το κανάλι μετάδωσε εικόνες από τον Δημήτρη Παπαδημούλη σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπου φέρεται να έκανε τα ψώνια του γεμίζοντας μέχρι πάνω περισσότερα από ένα καρότσια.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ο Νεοδημοκράτης