2 Ιουλίου 2020

Σοφία Λουκέρη για Βίτσα: “Η λαθρομετανάστευση είναι μη αποδεκτή και πρέπει άμεσα να σταματήσει”

vitsas.jpg

Γράφει η Σοφία Λουκέρη

Μεταφέρω αυτολεξεί τα όσα είπε χθες ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας: «Υπάρχει ένας καινούργιος νόμος που τον ψηφίσαμε τώρα, το 2019, που λέει ότι όποιος είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα και έχει ένα χαρτί, οποιοδήποτε χαρτί, ακόμα και μια επιστολή, ένα γράμμα που έχει στείλει πίσω, παίρνει αλλα τρία χρόνια για να τακτοποιήσει τα χαρτιά του – Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα» είπε στους Πακιστανούς ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Δεν με ενοχλεί η νόμιμη μετανάστευση. Oι περισσότεροι όμως από αυτούς είναι λαθρομετανάστες, μπήκαν στη χώρα χωρίς χαρτιά, χωρίς διαδικασίες, με το έτσι θέλω, με αυτό έχουμε πρόβλημα! Δεν μπορεί να είναι πολιτική του Ελληνικού κράτους η χορήγηση ιθαγένειας μαζικά με ένα… “οποιοδήποτε χαρτί” όπως επιθυμεί ο Υπουργός το ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον οι Πακιστανοί είναι μία τελείως ξένη κοινωνία προς την Ελληνική κουλτούρα. Βαθύ Ισλάμ. Γιατί αλήθεια επιλέγουν οι άνθρωποι αυτοί να έρθουν σε μια χώρα ή ακόμη περισσότερο σε μια ήπειρο όπως η Ευρώπη με εντελώς διαφορετική κουλτούρα, θρήσκευμα και γλώσσα; Γιατί δεν επιλέγουν μια από τις δεκάδες πάμπλουτες χώρες με τις οποίες έχουν κοινές καταβολές και στις οποίες υπάρχει και μεγάλη ζήτηση εργασίας;

Το Πακιστάν είναι μία αχανής χώρα με 200 εκατομμύρια πληθυσμό, ένα μικρό ποσοστό να έρθει στην Ελλάδα, πάει διαλύθηκε η μικρή Ελλάδα, αλλοτριώθηκε, αλλοιώθηκε πολιτισμικά, δημογραφικά, πολιτιστικά όπως θέλετε πείτε το. Φτάνει πια η υποκρισία.

Δεκτοί είναι μόνο οι νόμιμοι μετανάστες, με χαρτιά με διαδικασίες, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να προέρχονται βάση όμως των δυνατοτήτων μας και των διεθνών συμφωνιών μας. Οι λαθρομετανάστες, των αθρόων “εισβολών” από γη και θάλασσα είναι μη αποδεκτοί και πρέπει άμεσα αυτό να σταματήσει!

‘Ερχονται εκλογές και αυτούς τους κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ ο Ελληνικός λαός θα τους στείλει οριστικά στην πολιτική ανυπαρξία πριν αλλοιώσουν πλήρως τελείως τη χώρα, αλλά και το ίδιο το Ελληνικό έθνος .Ο Νεοδημοκράτης