20 Νοεμβρίου 2019

Στις Ευρωεκλογές επιτέλους θα μετρηθούμε..

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-1.jpgΈχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή των Ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου.

Αυτές οι Ευρωεκλογές όμως μην γελιόμαστε, δεν θα διεξαχθούν με βάση τον σκοπό τους, δηλαδή την εκλογή των Ελλήνων Ευρωβουλευτών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις Βρυξέλλες, στο Στρασβούργο και στο Λουξεμβούργο.

Αυτές οι Ευρωεκλογές θα αποτελέσουν την ευκαιρία του Ελληνικού λαού να εκφραστεί και το ερώτημα στο οποίο θα απαντήσουν οι ψηφοφόροι στην κάλπη θα είναι απλό και συγκεκριμένο: Τσίπρας ή Μητσοτάκης;

Στην Ευρωκάλπη οι Έλληνες θα έχουν μετά από 4 χρόνια την ευκαιρία να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την ταυτόχρονη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με βάση όλες τις δημοσκοπήσεις και τις εκτιμήσεις των πολιτικών αναλυτών, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά σε μια σπουδαία επικράτηση. Ο στόχος μην γελιόμαστε δεν είναι απλά η νίκη, ο στόχος είναι η ισοπέδωση του Αλέξη Τσίπρα και αυτός ο στόχος χάρη στη σκληρή δουλειά όλων στη Νέα Δημοκρατία είναι πέρα για πέρα υλοποιήσιμος.

Στις 26 Μαϊου γυρίζουμε την πλάτη στο ψέμα, στην αναξιοκρατία, στις πελατειακές σχέσεις, στην εθνική αναξιοπρέπεια και με τη μεγάλη μας συμμετοχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δικαιωθεί για την στάση του τα τελευταία χρόνια και μαζί του όλοι οι νεοδημοκράτες που τον στήριξαν και τον εμπιστεύθηκαν για να είναι εκείνος ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας.Ο Νεοδημοκράτης