11 Ιουλίου 2020

Τα αποκαλυπτήρια του iPhone 6s και iPhone 6s Plus [εικόνες]

iphone6s-6splus-708.jpg?itok=U5z-UD2I

Τα φώτα έκλεισαν, οι ομιλίες σταμάτησαν και ο Tim Cook ανέβηκε στη σκηνή του Bill Graham Civic για να ξεκινήσει η παρουσίαση των πολυπόθητων iPhone 6s και iPhone 6s Plus και όχι μόνο.

Ο κόσμος είχε μαζευτεί από νωρίς έξω από το κτίριο, όπου θα γινόταν η ανακοίνωση της Apple για τα νέα της προϊόντα. Οπως είθισται το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας είχε κλείσει και όλοι ήταν εν αναμονή της παρουσίασης.

Περίπου δύο ώρες μετά την έναρξη αυτής και της ανακοίνωσης των υπόλοιπων προϊόντων ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν… Στις οθόνες βγήκαν το iPhone 6s και 6s Plus.

iphone6s-6.jpg

Μπορεί να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με το προηγούμενο μοντέλο (6 και 6 Plus), ωστόσο οι διαφορές είναι μεγάλες και ουσιαστικές στο εσωτερικό του.

Με οθόνη 4.7 ιντσών το iPhone 6s και 5.5 το iPhone 6s Plus θα κυκλοφορήσουν και ασημένιο, γκρι, χρυσό αλλά και ροζ χρυσό. Υποστηρίζουν την τεχνολογία multitouch, που ονομάζεται 3D touch και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αναγνωρίζει την πίεση που του ασκείται. Μάλιστα, η νέα αυτή τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη στις περισσότερες εφαρμογές.

Φυσικά θα διαθέτει τον νέο επεξεργαστή A9, ο οποίος όχι μόνο είναι ταχύτερος αλλά θα καταναλώνει και λιγότερη ενέργεια.

iphone6s-3.jpg

Η κάμερα των νέων iPhone θα είναι στα 12MP με την εστίαση να είναι στα καλύτερά της. Η μπροστινή κάμερα αγγίζει τα 5MP, ενώ διαθέτει και TrueTone Flash για πιο φωτεινές selfies. Εκτός από φωτογραφίες, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο 4K.

iphone6s-5.jpg

iphone6s-kamera-4.jpg

Οι φωτογραφίες σας θα μπορούν να ζωντανεύουν με τη νέα λειτουργία Live Photos και την τεχνολογία 3D Touch.

Ολα τα iphone θα έχουν προεγκατεστημένο το Ios 9, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου.

Η τιμή των iPhone 6s και iPhone 6s Plus ξεκινά από τα 199 δολάρια και 299, αντίστοιχα, και θα κυκλοφορήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου, με την προπαραγγελία να ξεκινά από τις 12 του μήνα.

1441825232855622.jpg

iphone6s-2.jpg

iphone6s-1.jpg

iphone6s-6.jpg

Μια ιδέα από την κάμερα:

iphone6s-kamera.jpg

iphone6s-kamera-1.jpgΤεχνολογία