25 Ιανουαρίου 2021

Θυμάστε τον 80χρονο “Διοικητή”; Ξαφνικά δεν του αρέσει η κυβέρνηση και αρθρογραφεί εναντίον του Μητσοτάκη

Όλοι θα θυμάστε την περίπτωση του 80χρονου συνταξιούχου από τα Τρίκαλα, τον οποίο  η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας είχε επιλέξει για τη διοίκηση του τοπικού νοσοκομείου.

Ο συγκεκριμένος κύριος με παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου τελικά δεν ανέλαβε τη διοίκηση του συγκεκριμένου φορέα (πως θα μπορούσε άλλωστε;) και έτσι το γύρισε στην “αντιπολίτευση”.

Συμπτωματικά, μετά την μη τοποθέτηση του σε κρατική θέση, η κυβέρνηση δεν του αρέσει! Δεν τον ικανοποιεί βρε αδερφέ! Δεν δικαιούται να αλλάξει γνώμη ο άνθρωπος;

Παρακάτω θα δείτε ένα print screen από το τελευταίο άρθρο που ανέβασε σε τοπική ιστοσελίδα, το οποίο τιτλοφορείται με το ωραίο “Τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη”

5e21b66f825e6316210dff15

Και θα ρωτήσει τώρα κανείς εύλογα: Μα γιατί αναμεταδίδουμε τέτοιες φαιδρότητες;

Μα για να τονιστεί πως η ποιότητα των στελεχών, η πίστη τους στην ιδεολογία τους & η αγάπη τους για την πατρίδα, πολλές φορές ξεγυμνώνονται σε μια στιγμή όταν το κόμμα τους, δεν τους κάνει τα χατίρια!

Το ζήτημα είναι αυτά τα περιστατικά να καταγράφονται και να διδάσκονται από αυτά όσοι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, γιατί υγεία να έχει ο άνθρωπος, σε μερικά χρόνια μπορεί να θελήσει να βρεθεί ξανά σε κάποιο ψηφοδέλτιο και να δηλώνει πίστη και αφοσίωση στην ηγεσία!Ο Νεοδημοκράτης