3 Ιουνίου 2020

Την Κυριακή δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη νοημοσύνη μας!

nd_psifodeltio.jpgΣήμερα το βράδυ ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος και όπως ορίζει η νομοθεσία οι δημοσιογραφούντες και οι υποψήφιοι των πολλαπλών εκλογών που έχουμε την Κυριακή θα σταματήσουν την δραστηριότητα τους, προκειμένου οι Έλληνες απερίσπαστοι να βρεθούμε την Κυριακή στις κάλπες για να ψηφίσουμε.

Σε αυτή την προεκλογική περίοδο ακούσαμε πολλά από τον κ. Τσίπρα ως προς το διακύβευμα των εκλογών. Την μια ημέρα οι εκλογές αποτελούσαν για εκείνον μια… δημοσκόπηση σε μεγαλύτερο δείγμα, την επομένη ήταν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του, την άλλη μέρα ψήφο εμπιστοσύνης στο προεκλογικό επίδομα εξαγοράς που μοίρασε από την υπερφορολόγηση της οικονομίας στους συνταξιούχους. Σήμερα πάλι ο απερχόμενος Πρωθυπουργός εμφανίστηκε στην φιλόξενη για εκείνον αυτά τα χρόνια συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης και είπε πως είναι όλα τα σενάρια ανοικτά με  ήττα του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή…

Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία πραγματοποίησε μια καμπάνια που επικεντρώθηκε στην ανάδειξη της εθνικής ανάγκης για αλλαγή. Απέφυγε να πέσει στο επίπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, ξόρκισε την πρακτική των κενών υποσχέσεων και μίλησε, με σοβαρότητα, για το συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα της, που περιλαμβάνει μέτρα άμεσης οικονομικής ελάφρυνσης και στήριξης της κοινωνίας.

Ασφάλεια, μικροί φόροι, επενδύσεις, ανάπτυξη, παιδεία. Μέτρα και μεταρρυθμίσεις σε όλους αυτούς τους τομείς, που εδώ και χρόνια όλοι μας τα θεωρούμε αυτονόητα αλλά που δυστυχώς χάθηκαν στη δίνη του λαϊκισμού που το 2015 επικράτησε.

Την Κυριακή συγκρούονται δύο κόσμοι.

Από την μια ο κόσμος του Αλέξη Τσίπρα που μέσω της εξίσωσης όλων προς τα κάτω, έκανε τα πάντα για να μείνει γατζωμένος στην εξουσία που σήκωνε τις άγκυρες των θαλαμηγών και της καλοπέρασης για τους λίγους και εκλεκτούς του.

Από την άλλη ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας, που πιστεύει πως η Ελλάδα είναι μια ευλογημένη χώρα, που πιστεύει στις δυνατότητες της.  Για μια Ελλάδα που θα πατήσει γερά στα πόδια της, που θα παράγει κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερο πλούτο για όλους τους Έλληνες.

Για μια Ελλάδα που θα κλείσει για πάντα την πόρτα στη μιζέρια του σήμερα και που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους αλλά και πρόνοια για τους πιο αδύναμους.

Και στο τέλος-τέλος, για μια Ελλάδα που θα αποκρούσει επιτέλους το ψέμα και τους ανθρώπους που πολιτεύονται με πυξίδα τους την εξαπάτηση και το λαϊκισμό.

Την Κυριακή όσοι αισθάνθηκαν ντροπή για την κυβέρνηση τους αυτά τα σχεδόν 5 χρόνια, όσοι αισθάνθηκαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ λίγος για να είναι Πρωθυπουργός τους, όσοι δεν αντέχουν άλλο τα δεσμά που τους επέβαλλε το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι θέλουν να μπορέσουν ξανά, να ζήσουν με αξιοπρέπεια, ασφάλεια και οικονομική ελευθερία, οφείλουμε να βρισκόμαστε σε όλες τις κάλπες και να ρίξουμε μέσα το ψηφοδέλτιο που εγγυάται όλα τα παραπάνω.

Την Κυριακή δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην νοημοσύνη μας, που τόσο πολύ ο Αλέξης Τσίπρας υποτίμησε αυτά τα χρόνια.

Καλή ψήφο, καλή δύναμη, για μια μεγάλη νίκη! Την Δευτέρα χάρη σε όλους μας θα ξημερώσει μια άλλη Ελλάδα!

 Ο Νεοδημοκράτης