27 Οκτωβρίου 2020

Το απίστευτο video που ανέβασε ο Trump στο Facebook (VIDEO)

Το video που θα δείτε παρακάτω το ανέβασε πριν λίγη ώρα στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump.

Σε αυτό το video εμφανίζεται ένας “σκληρός” μηχανόβιος, ο οποίος θα έπεφτε θύμα της απροσεξίας ενός άλλου πολίτη, με ξεκάθαρα αστικό προφίλ, ο οποίος σε χαλαρό mood μέσα στο city BMW όχημα του, ενώ έστριβε παραλίγο θα έπεφτε πάνω του και θα τον τραυμάτιζε.

Ο μηχανόβιος στην αρχή αντιδρά άσχημα. Πλησιάζει απειλητικά τον οδηγό & του ζητά τα “ρέστα” με υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα του ζητά να κατέβει από το αμάξι. προκειμένου προφανώς να… λογαριαστούν.

Ο απρόσεκτος οδηγός του video, τρομαγμένος συμμορφώνεται με τις προσταγές του μηχανόβιου, φοράει ένα καπελάκι που φέρει τα διακριτικά της καμπάνιας του Αμερικανού Προέδρου, προκειμένου να κατέβει από το όχημα του για να δεχθεί τη μοίρα του.

Ο μηχανόβιος, στην θέα του διαφημιστικού καπέλου του Trump συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος που παραλίγο θα τον τραυμάτιζε στηρίζει τον Αμερικανό Πρόεδρο! Τότε αμέσως αλλάζει τη στάση του, του ζητά ευγενικά την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικός & με χαμόγελο αποχωρεί, χωρίς να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.

Πόσο θράσος ή θάρρος (όπως θέλει το βλέπει κανείς) διαθέτει ο Αμερικανός Πρόεδρος για να ανεβάσει ένα τέτοιο spot;

Το show μόλις ξεκίνησε για τις Αμερικανικές Εκλογές & αυτή τη φορά μάλλον το “παιχνίδι” θα παιχτεί τελείως διαφορετικά από το συνηθισμένο.Ο Νεοδημοκράτης