29 Μαΐου 2020

Το ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει ως εξαγγελίες για το μέλλον όσα ο Σαμαράς υλοποιεί σήμερα!

samarasΤο ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά υπόσχεται και δεσμεύεται για το μέλλον, αντιγράφοντας τα φιλολαϊκά μέτρα  που έχει ήδη προγραμματίσει η κυβέρνηση και τα παρουσιάζει για δικά του. Τώρα και μετά από όλες τις τρικλοποδιές που είχαν βάλει με την ανεύθυνη στάση τους εκεί στην Κουμουνδούρου, αλλάζουν την αντιμνημονιακή ρητορική τους και από εξορκιστές  των μνημονίων μετατρέπονται σε δήθεν ικανότερους διαπραγματευτές. Με το τέλος των μνημονιων, όλοι αυτοί οι δήθεν πατριώτες, ξέμειναν από πολιτικά επιχειρήματα & θέλουν να προυσιάσουν τους ευατούς τους ως τους “καλούς” μνημονιακούς.

Συνειδητοποιώντας πως η κυβέρνηση Σαμαρά ούτε νέους φόρους φέρνει ούτε θα πάρει τα σπίτια του κόσμου ούτε νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις θα εφαρμόσει, τους έχει κυριεύσει ο πανικός της χαμένης εξουσίας & θέλουν να προκαλέσουν πρόωρες εκλογές πριν η κυβέρνηση προλάβει να υλοποιήσει τα μέτρα ανακούφισης για τους πολίτες και δικαιωθούν οι θυσίες όλων των Ελλήνων.

Η ανεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση στηρίζει το μέλλον της στις σύντομες εκλογές, με την ελπίδα ότι θα αναγκάσουν το Σαμαρά να τους αφήσει να εισπράξουν τα πολιτικά οφέλη της δικής του πολιτικής. Γνωρίζουν φυσικά πως μέσα από μια τέτοια διαδικασία μπορεί όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα να εξανεμιστούν, αλλά αδιαφορούν. Θέλουν την εξουσία με οποιοδήποτε τίμημα.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ!  Όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση πρόωρων εκλογών, αλλά εδώ και τώρα ξεκινούν οι φοροελαφρύνσεις, έρχονται μέτρα διευκόλυνσης οφειλετών,  έρχονται διαγραφές οφειλών σε τράπεζες, έρχονται αυξήσεις σε μισθούς, εφαρμόζονται φορολογικές καινοτομίες (συμψηφισμός ΦΠΑ, πληρωμή ΦΠΑ μόνο μετά την είσπραξη), επιστρέφουν χρήματα από το εξωτερικό & έρχεται επιτέλους μέσα στο 2014 η μόνιμη ρύθμιση του χρέους μας που θα το καταστήσει βιώσιμο.

Κόντρα στα κομματικά σας συμφέροντα, κόντρα στον τοξικό λαϊκισμό σας η Ελλάδα γύρισε σελίδα. Πλέον οι παροχές δεν θα χρηματοδοτούνται με δανεικά, αλλά χάρη σε μια οικονομία που όλοι μαζί καταφέραμε να μπει σε μόνιμη ανάπτυξη.

Οπότε «συντρόφια» κάπου εδώ η παράσταση έφτασε στο τέλος της. Η Ελλάδα δεν παίζεται στα ζάρια ούτε το μέλλον της θα στηριχθεί σε Θεομπαίχτες και κακούς αντιγραφείς πολιτικής. Ζητάτε ξαφνικά από το κόσμο να στηρίξει εσάς κόντρα στον Σαμαρά, για να εφαρμόσετε, αν εφαρμόσετε, στο μέλλον, πολιτικές που ο Σαμαράς υλοποιεί ήδη σήμερα!  Να στηρίξουν εσάς απέναντι σε αυτόν που έφερε με την πολιτική του αποτελέσματα και τον οποίο εσείς πολεμούσατε ασταμάτητα!

Ο κόσμος πλέον δεν παραμυθιάζεται & αυτοί που σας πιστεύουν ακόμη, μέχρι το Μάρτιο (που θα επιχειρήσετε τον επόμενο πολιτικό εκβιασμό σας) θα σας αμφισβητήσουν. Θα το θυμηθείτε αυτό. Ο λαϊκισμός έφτασε στο τέλος του και, επιτέλους, ξεριζώνεται από την πατρίδα μας.

Η περήφανη Ελλάδα, η Ελλάδα της δημιουργίας, της πραγματικής Δημοκρατίας και της δικαιοσύνης είναι ήδη εδώ. Μια Ελλάδα με ίσες ευκαιρίες για όλους, μια Ελλάδα πραγματικά Ευρωπαϊκή, μια Ελλάδα, στην οποία αξίζει να μεγαλώσουν οι επόμενες γενιές.Ο Νεοδημοκράτης