20 Ιουνίου 2019

Χάρη Θεοχάρη, ειλικρινά, καλωσήρθες!

d3ce5-theoxaris853_1Πρωτοπόρος στην τότε νεοσύστατη και ηλεκτρονική ΑΑΔΕ ξεκίνησε βάζοντας ηλεκτρονική τάξη στο χάος που ήθελε και διατηρούσε επί δεκαετίες ο κρατικός μηχανισμός.

Απαντούσε σε ερωτήματα των φορολογουμένων ακόμα και στο λογαριασμό του στο twitter .

Τότε τον κορόιδευαν, τώρα – 5 χρόνια μετά – όλα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά και οι πολίτες πατάνε 5 κλικς σε μια προ-συμπληρωμένη αίτηση στον υπολογιστή τους για να πάρουν το κοινωνικό μέρισμα ή το επίδομα τέκνων ή να πληρώσουν την δόση τους στην εφορία.

Το ότι κατά τη θητεία του ως επικεφαλής της ΑΑΔΕ ο Χάρης Θεοχάρης κλήθηκε να εφαρμόσει νόμους με τους οποίους προφανώς κανείς δεν συμφωνούσε και σε κανέναν δεν ήταν αρεστοί, δεν σημαίνει πως την ευθύνη για αυτoύς τους νόμους την είχε εκείνος.

Εξάλλου όπως αποδείχθηκε δυστυχώς αργότερα με το ατύχημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ασκήσει υπεύθυνη φορολογική πολιτική και είχε αποφύγει αδικίες – στο μέτρο του δυνατού.

Όλοι αυτοί που ασκούσαν δημόσια κριτική και έβριζαν χυδαία τον Θεοχάρη τότε, που βρίσκονται σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν γονατίσει την κοινωνία από την υπεροφορολόγηση; Είτε είναι Βουλευτές, είτε Υπουργοί, είτε διορισμένοι σε κάποιο πολιτικό γραφείο της κυβέρνησης.

Καλωσήρθες Χάρη Θεοχάρη στη Νέα Δημοκρατία.

 

 

 

sofia_loukeri_300x250


Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image