Επώνυμα

Με στρατηγική για τον αθλητισμό αλλάζουμε την Αθήνα

antonakhs-web-2-1Γράφει ο Αντωνάκης Γρηγόρης*,

Τα τελευταία χρόνια έχει χυθεί άπλετο μελάνι για τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Αθηναίων. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης ξεπερνούν αυτή την στιγμή τις 70, ελάχιστες όμως από αυτές αποτελούν σημεία αναφοράς της καθημερινότητας των πολιτών.

Η πραγματικότητα είναι σκληρή και πρέπει να την δούμε κατάματα. Χρειάζεται σχεδιασμός από το μηδέν. Χρειάζεται να γίνουν πράξη οι προτάσεις του Κώστα Μπακογιάννη για δημιουργία νέων σύγχρονων αθλητικών χώρων, παράλληλα όμως επιβάλλεται να επαναλειτουργήσει το μείζον για την Αθήνα: η φύλαξη των υπαρχόντων αθλητικών εγκαταστάσεων και η προστασία τους από φθορές και βανδαλισμούς. Διατηρώντας τις αθλητικές δομές της πόλης ασφαλείς και φωτισμένες, ξεκινάς ταυτόχρονα να αυξάνεις και το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες οι οποίοι θα νιώσουν επιτέλους πως οι ίδιοι και τα παιδιά τους θα μπορούν να αθληθούν και να παίξουν χωρίς κανέναν φόβο.

Προσωπικά, νιώθω υποχρέωση να είμαι μπροστάρης στη μάχη αυτή. Έχοντας μάλιστα, λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, άρρηκτη σχέση με τον αθλητισμό, πιστέψτε με μπορούμε να κάνουμε πολλά. Αυτές ακριβώς τις φρέσκιες ιδέες θέλω να φέρω στην Αθήνα και γι’ αυτό ζητάω από όλες και όλους εσάς την στήριξή σας στις επερχόμενες εκλογές. Γιατί πλέον τα λόγια τελείωσαν. Είναι η ώρα να περάσουμε στις πράξεις με ανθρώπους που έχουν την εμπειρία, τον τρόπο και κυρίως τη διάθεση να τα αλλάξουν όλα!

Γρηγόρης Αντωνάκης είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” του Κ. Μπακογιάννη και Founder του basketaki.com

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Επώνυμα